Τα σχολεία της πρωτεύουσας που ιδρύθηκαν με την ανακήρυξη της Αθήνας ως πρωτεύουσα του Νέου Ελληνικού Κράτους είναι στην πλειοψηφία τους εγκατεστημένα σε παραδοσιακά και εντυπωσιακά κτίρια που ακόμη και σήμερα σώζονται. Άλλα σε καλύτερη και άλλα σε χειρότερη κατάσταση, παραμένουν στις γωνιές της πόλης για να μας θυμίζουν μνήμες μιας άλλης εποχής.
Το Ή (Όγδοο) Γυμνάσιο Αθηνών, οδός Νικοπόλεως 33, Πλατεία Κολιάτσου (Σήμερα συστεγάζεται με το 8ο Λύκειο Αθηνών, το 24ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών και το 4ο Ειδικό Σχολείο.)
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.