Σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια, την 1η Απριλίου 2004, ο Γιάννης Κυράστας έφυγε από τη ζωή. Ένας σπουδαίος παίκτης και προπονητής, ένας σπουδαίος άνθρωπος που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.
Η πράσινη ΠΑΕ έστειλε το δικό της συγκινητικό μήνυμα μέσω των Social Media για τον Γιάννη Κυράστα.
«16 χρόνια χωρίς τον Γιάννη Κυράστα. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ», ήταν η λεζάντα.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.