Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Άνδρος εκπέμπει SOS: Το Λιμενικό μετέφερε επειγόντως δύο ασθενείς στη Ραφήνα

Η Άνδρος εκπέμπει SOS: Το Λιμενικό μετέφερε επειγόντως δύο ασθενείς στη Ραφήνα

Σε απομόνωση η Άνδρος καθώς οι συγκοινωνίες έχουν περιοριστεί δραματικά.

Με περιπολικό του Λιμενικού μεταφέρθηκαν στην Ραφήνα δύο ασθενείς από την Άνδρο που έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, κι ενώ το νησί βρίσκεται σε συγκοινωνιακή απομόνωση.

Σύμφωνα με το enandro.gr, η Άνδρος εκπέμπει σήμα κινδύνου προς τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, καθώς παρότι υπήρχε ανάγκη για μεταφορά ασθενών, δεν υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο για σήμερα.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος και του Ε.Κ.Α.Β., διεκομίσθησαν, σήμερα νωρίς το μεσημέρι, από το Γαύριο στη Ραφήνα, με το περιπολικό σκάφος ΠΛΣ-115 του Λιμεναρχείου Άνδρου, δύο πολίτες, 45 και 49 χρόνων, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης καθώς είχαν υποστεί εσωτερική αιμορραγία & νευρική παράλυση.

Η επιχείρηση έγινε μετά από κινητοποίηση του Κέντρου Υγείας, του ΕΚΑΒ και του δήμου Άνδρου. Η διακομιδή από το Γαύριο στη Ραφήνα έγινε παρά τον κυματισμό που είχε ο Κάβο Ντόρος.

Μειωμένα δρομολόγια

το πλοίο «Θεολόγος» εκτελεί τρία ελλειμματικά δρομολόγια την εβδομάδα προς στήριξη των νησιών. Από Ραφήνα για τα νησιά Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή και από τα νησιά προς Ραφήνα Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο.

Πάντως, εάν ο καιρός είχε περισσότερα μποφόρ, δεν θα μπορούσε να περάσει. Η τοπική κοινωνία ζητά από τον κ. Πλακιωτάκη ένα τουλάχιστον δρομολόγιο την ημέρα, καθώς αποτελεί ζωτικής σημασίας για το νησί.

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024