
Χριστίνα Μπόμπα : Η πρώτη έξοδος μετά την ανάρρωσή της από τον κοροναϊό
Με μία selfie στον καθρέφτη του ασανσέρ, η Χριστίνα Μπόμπα κοινοποίησε μέσω instagram ότι ήρθε η ώρα να βγει από το σπίτι.
Μόλις πριν από μερικές ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram πως έπειτα από 17 ημέρες απομόνωσης πλέον δεν εμφανίζουν συμπτώματα, έχουν αναρρώσει και σε επαναληπτικό τεστ που έκαναν εκ νέου, βγήκαν αρνητικοί στον κοροναϊό.
Έχοντας πλέον αρνητική διάγνωση στο τεστ για τον κοροναϊό, το ερωτευμένο ζευγάρι επιστρέφει στους κανονικούς του ρυθμούς, αλλά παραμένει στο σπίτι.
Μάλιστα η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να πάει μέχρι το σούπερ μάρκετ για τα απαραίτητα ψώνια, στέλνοντας τον αντίστοιχο κωδικό 2 στο πενταψήφιο 13033, ενημερώνοντας μάλιστα για την έξοδό της και τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.
Με μία selfie στον καθρέφτη του ασανσέρ, η Χριστίνα Μπόμπα κοινοποίησε μέσω instagram ότι ήρθε η ώρα να βγει από το σπίτι.
Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται πάντως, να φορά προστατευτική μάσκα.
dείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε.η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram:
- Κρυπτονομίσματα: Ένα ακόμη επενδυτικό εργαλείο
- Η άνοδος των «άξιων» δισεκατομμυριούχων
- Πρέπει «να επουλωθούν» οι πληγές μας με το Μπενίν πριν ανοίξουν τα σύνορα λέει ο δικτάτορας του Νίγηρα
- Διαδηλώσεις στην Τυνησία εν μέσω θανατηφόρου καύσωνα με μπλακ άουτ και λειψυδρία
- Κυρώσεις της Κίνας εναντίον 14 ευρωπαϊκών εταιρειών ως αντίποινα για τις κυρώσεις σε κινεζικές εταιρείες
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς



