
Κοροναϊός – Κροατία : Θα γίνεται «drive-in» τεστ ανίχνευσης του ιού
Η παραπάνω κίνηση θα γίνεται από το Ινστιτούτο «Andrija Stampar» και τον δήμο του Ζάγκρεμπ
Τη δυνατότητα να κάνουν τεστ ανίχνευσης κοροναϊού δίχως να χρειαστεί να βγουν από τα οχήματά τους, έχουν οι κάτοικοι της Kροατικής πρωτεύουσας, μετά τη σχετική πρωτοβουλία του δήμου του Ζάγκρεμπ, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας «Andrija Stampar».
Μ’ αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η ασφάλεια του ατόμου που κάνει το τεστ και του εργαζόμενου στον τομέα της υγείας.
«Ένας αυξημένος αριθμός δοκιμών είναι το καλύτερο μέτρο για την έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη της μόλυνσης από τον κοροναϊό.
Η νέα μέθοδος, υπό τη μορφή «drive-in» θα συμβάλει σημαντικά στην ταχύτερη αναγνώριση των μολυσμένων ατόμων», ανακοίνωσε το Ινστιτούτο. Η διαδικασία, όπως διευκρινίστηκε, θα είναι απλή και γρήγορη και η ανθρώπινη επαφή θα είναι ελάχιστη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ,Hina
- Καιρός: Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο και θερμοκρασίες έως 35 βαθμούς – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Μεξικό – Αγγλία 2-3: Μπέλινγκχαμ και Κέιν έστειλαν τα «λιοντάρια» στα προημιτελικά μετά από «τρελή» ματσάρα!
- Πρώην Μις Ελβετία: «Η Ιβάνα Τραμπ είχε τον ρόλο της Μάξγουελ στον κύκλο του Έπσταϊν»
- Παγίδα: Γιατί μας «αρέσουν» τόσο πολύ οι κακές συνήθειες;
- Καύσωνας στην Ευρώπη: Η μάχη για τον κλιματισμό σε μια ήπειρο που υπερθερμαίνεται
- Το Netflix φέρνει το εργοστάσιο του Γουίλι Γουόνκα στην πραγματικότητα – Φόρος τιμής στον Τζιν Γουάιλντερ





