Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η απάντηση του Νεϊμάρ για το μπιτς-βόλεϊ

Η απάντηση του Νεϊμάρ για το μπιτς-βόλεϊ

Ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν κατηγορήθηκε για παραβίαση της καραντίνας.

Υποτίθεται ότι όλοι περιορίζουν τις κινήσεις και τις συναναστροφές τους, προκειμένου να συμβάλλουν στον περιορισμό του κορωνοϊού. Κατά συνέπεια, οι φωτογραφίες του Νεϊμάρ και των φίλων του να παίζουν μπιτς-βόλεϊ σε παραλία της Βραζιλίας προκάλεσαν σάλο.

Τα μέσα ενημέρωσης κατηγόρησαν τον Βραζιλιάνο σταρ ότι αγνοεί τις συστάσεις και εκμεταλλεύεται τη διακοπή των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων για να κάνει διακοπές με την παρέα του.

Ωστόσο, ο Νεϊμάρ δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες. Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν ανέφεραν ότι εκείνος, ο γιος του, Νταβί Λούκα και όσοι βρίσκονται μαζί του, έχουν απομονωθεί και δεν έχουν καμία επαφή με άλλους.

«Ο Νεϊμάρ δεν πραγματοποιεί ούτε επισκέψεις, ούτε επαγγελματικά μίτινγκ στο σπίτι που περνάει την καραντίνα, καθώς το σπίτι παρέχει αποκλειστικά ιδιωτική πρόσβαση.

Μόνο ο γιος του τον επισκέφτηκε για να μείνει μαζί του αυτές τις μέρες, επειδή ήταν μαζί και στο Παρίσι. Δεν έχει επαφή με άλλα συγγενικά του πρόσωπα όπως η αδερφή του και η μητέρα του, διότι καταλαβαίνει την προσπάθεια για το συνολικό καλό», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι μάνατζερ του Βραζιλιάνου σταρ.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024