
Νορβηγία : Προχωρά σε περισσότερα τεστ ανίχνευσης του COVID-19
Βλέποντας το παράδειγμα της Ισλανδίας που εξέτασε πολύ περισσότερο κόσμο
Οι νορβηγικές υγειονομικές αρχές αναφέρουν ότι θα ξεκινήσουν να εκτελούν τυχαίες δοκιμές με κοροναϊό, μετά από το πείραμα που πραγματοποίησε η Ισλανδία.
Σύμφωνα με αξιωματούχους του νορβηγικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, ο νορβηγικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός NRK δήλωσε την Κυριακή ότι τέτοιες τυχαίες δοκιμές σε όλους τους πολίτες θα δώσουν απαντήσεις σε δύο βασικά ερωτήματα: πόσοι από αυτούς που φαίνεται ότι έχουν μολυνθεί στην πραγματικότητα έχουν τον κοροναϊό και πόσο μεγάλη είναι η εξάπλωση του ιού.
Ο NRK δήλωσε ότι η Ισλανδία, με τις 12.000 τυχαίες δοκιμές της στον πληθυσμό των 364.000, έχει τον μεγαλύτερο αριθμό δοκιμών ανά κάτοικο στον κόσμο. Η Νορβηγία, με πληθυσμό 5,4 εκατομμυρίων, έχει μέχρι στιγμής αναφέρει 4.054 περιπτώσεις θετικές στον κοροναϊό με 25 θανάτους.
Πηγή: 7news.com.au
- Ελληνική οικονομία: Πόσο χαμηλώνει ο πήχης λόγω πολέμου;
- Explosive Media: Τα «αθώα» Lego που «νίκησαν» τον Τραμπ – Τα κινούμενα σχέδια στον… πόλεμο
- Συνταγή: Ριζότο με μελάνι σουπιάς
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο εντείνει τον σχεδιασμό για πιθανές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Κούβα
- HSBC: Το πληθωριστικό κύμα δεν τέλειωσε, μάλλον…
- Εντείνεται η κούρσα Μπέζος – Μασκ για το διάστημα




