Κοροναϊός : Η έρημη Αθήνα από ψηλά – Απίστευτες εικόνες από drone
Πόλη φάντασμα θυμίζει η Αθήνα την τελευταία εβδομάδα, όσο δηλαδή διαρκεί η απαγόρευση κυκλοφορίας της κυβέρνησης, ως μέτρο της αποτροπής εξάπλωσης του κοροναϊού
Πόλη φάντασμα θυμίζει η Αθήνα την τελευταία εβδομάδα, όσο δηλαδή διαρκεί η απαγόρευση κυκλοφορίας της κυβέρνησης, ως μέτρο της αποτροπής εξάπλωσης του κοροναϊού.
Η εικόνα ακόμα, στους κεντρικότερους δρόμους, ακόμα και τις -κάποτε- ώρες αιχμής είναι πρωτόγνωρη, αφού πλέον μοιάζει πως ακόμα και τον Δεκαπενταύγουστο έχει περισσότερη κίνηση!
Η ομάδα Up Stories, με drone μας δίνει μια πολύ καλή αίσθηση πως μοιάζουν η Λεωφόρος Κηφισού, η Λεωφόρος Κηφισίας, η Λεωφόρος Ποσειδώνος, η Λεωφόρος Συγγρού και τέλος το υπό διαμόρφωση ακόμα Δέλτα του Φαληρικού Όρμου από ψηλά στην εποχή του κοροναϊού.
Δείτε το απίστευτο βίντεο της ομάδας Up Stories:
- Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Γιόρτασε τα γενέθλια του με τον γιο του – Οι ευχές της Λένας Δροσάκη
- Δημος Ιωαννιτών: Δύο σημαντικά μνημεία αποδόθηκαν σήμερα στην πόλη και τους ανθρώπους της
- Μέχρι πότε θα ισχύει το χάρτινο δίπλωμα οδήγησης – Τι ισχύει για το εξωτερικό
- Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν: Λένε ότι έπληξαν αεροπλάνα των ΗΠΑ στην Ιορδανία
- Πυροσβεστική: Συστάσεις για την αποφυγή πυρκαγιών – «Πολύ επικίνδυνες συνθήκες το επόμενο διάστημα»
- Παγκόσμια αίσθηση έχουν προκαλέσει τα έργα στο Παναθηναϊκό Στάδιο


