
Κοροναϊός: Έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στη παραλία της Θεσσαλονίκης
Οι αστυνομικοί δεν έχουν σταματήσει να πραγματοποιούν ελέγχους στη νέα παραλία στο ύψος του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη.
Συνεχείς είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς τις πρώτες μέρες των απαγορεύσεων οι Θεσσαλονικείς ήταν σχετικά απείθαρχοι.
Αρχικά πολλοί ήταν εκείνοι που παρά τις απαγορεύσεις έβγαιναν για βόλτα στην νέα παραλία, πριν ακόμη επιβληθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ αρκετοί ήταν και εκείνοι που αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι τη Χαλκιδική προκαλώντας μποτιλιάρισμα στα διόδια.
Για τους λόγους αυτούς οι αστυνομικοί δεν έχουν σταματήσει να πραγματοποιούν ελέγχους στη νέα παραλία στο ύψος του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη.
Δείτε το βίντεο με τους ελέγχους
- Οι Λονδρέζοι βρίσκουν κατοικίες σε άδειους εργασιακούς χώρους
- Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά από τους εισαγγελείς να μην προχωρήσουν σε ενέργειες κατά της Ντέλσι Ροντρίγκες
- ΗΠΑ – Κίνα: Μια σύγκρουση για την Ταϊβάν θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνική κλιμάκωση, σύμφωνα με μελέτη
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν



