
Τσόρι και Καμπιάσο για πάντα δίπλα στον Ολυμπιακό
Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανέβασε στα social media ένα εντυπωσιακό βίντεο, στο οποίο δείχνει πως ζωγραφίστηκαν στο Καραϊσκάκη οι φιγούρες των Τσόρι και Καμπιάσο!
Επαιξαν στον Ολυμπιακό, έδωσαν τα πάντα και αγαπήθηκαν όσο λίγοι από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς.
Έγιναν μέρος της λαμπρής ιστορίας του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου και έζησαν μοναδικές στιγμές φορώντας τα χρώματα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Τσόρι Ντομίνγκες και Εστέμπαν Καμπιάσο.
Οι δύο Αργεντίνοι έχουν αποχωρήσει πλέον από την ενεργό δράση, ωστόσο, βρίσκονται πάντα δίπλα στον Ολυμπιακό. Είναι πάντα μέσα στο Καραϊσκάκη! Οι δύο Λατινοαμερικάνοι έχουν θέση στις τοιχογραφίες που βρίσκονται στο φαληρικό γήπεδο.
Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ την Παρασκευή ανέβασε στα social media ένα άκρως εντυπωσιακό βίντεο, στο οποίο δείχνει πως ζωγραφίστηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι φιγούρες των Τσόρι και Καμπιάσο!
Δείτε την ανάρτηση:
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Νέα πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου με 7 «ναι» και ένα λευκό – Το πρώτο μήνυμα που έστειλε
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Μάριος Φραγκούλης: Τα παιδικά χρόνια χωρίς τους γονείς του και το bullying από τους συμμαθητές του

