Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σακελλαροπούλου : Αναγκαία η διεθνής συνεργασία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού

Σακελλαροπούλου : Αναγκαία η διεθνής συνεργασία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού

Την ανάγκη διεθνούς συνεργασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την αποφυγή καταστροφικών συνεπειών στον οικονομικό τομέα επισήμανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας της με τον ισραηλινό πρόεδρο, Ρεουβέν Ριβλίν

Την ανάγκη διεθνούς συνεργασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την αποφυγή καταστροφικών συνεπειών στον οικονομικό τομέα επισήμανε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας της με τον ισραηλινό πρόεδρο, Ρεουβέν Ριβλίν.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας εξέφρασε, επίσης, τη βεβαιότητα ότι, στο πλαίσιο των άριστων σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η σύμπραξη και στον επιστημονικό τομέα, καθώς η πρόκληση είναι κοινή για τους λαούς μας.

Ο κ. Ριβλίν επικοινώνησε νωρίτερα σήμερα τηλεφωνικά με την κ. Σακελλαροπούλου και τη συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων της.

Επίσης, της εξέφρασε τις ευχές του για την επέτειο της εθνικής μας ανεξαρτησίας, ενώ την προσκάλεσε να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, ευθύς ως οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η κ. Σακελλαροπούλου τον ευχαρίστησε για τις ευχές και απεδέχθη την πρόσκλησή του.

Παράλληλα, ο ισραηλινός πρόεδρος αναφέρθηκε στην πανδημία και εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό, επισήμανε δε την ανάγκη συνεργασίας των επιστημονικών κοινοτήτων των δύο χωρών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση του ιού.

Ανέφερε ακόμη ότι ο ίδιος είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον παλαιστίνιο πρόεδρο, Μαχμούντ Αμπάς, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε, ο ιός δεν αναγνωρίζει σύνορα και πολιτικές διαμάχες.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024