Καιρός : Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο.
Άστατος θα είναι και σήμερα Παρασκευή ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ άστατος θα παραμείνει και μέσα στο Σαββατοκύριακο με αρκετές βροχοπτώσεις.
Αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Γ. Καλλιάνου, στα Επτάνησα, στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές από την Πελοπόννησο μέχρι και τη Θράκη, αλλά και στα περισσότερα τμήματα του Αιγαίου ο καιρός θα είναι άστατος κατά διαστήματα.
Σχεδόν σε κάθε γωνιά της επικράτειας θα έχει βροχές, αλλά τον περισσότερο όγκο βροχής θα δεχθούν κυρίως η Θεσσαλία, η Εύβοια, τα ανατολικά της Πελοποννήσου και οι Κυκλάδες μέχρι την περιοχή του βόρειου Αιγαίου.
Στην Αττική, ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-14 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης άστατος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 11 βαθμούς.
- Αρτεμις 2: Οι αστροναύτες βγαίνουν από την τροχιά της Γης και κατευθύνονται στη Σελήνη
- Ιράν: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 95 τραυματίες από τον βομβαρδισμό της γέφυρας στην Τεχεράνη
- Λίβανος: «Μεγάλη ανησυχία» από τον κίνδυνο να είναι παρατεταμένος ο μαζικός εκτοπισμός πληθυσμών
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση
- Ουγγαρία: Επίσκεψη Βανς για στήριξη του Ορμπαν πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές
