Κοροναϊός – Μ. Βρετανία : 115 νέοι θάνατοι – Πάνω από 11.600 τα κρούσματα
Τα κρούσματα αυξάνονται με εκθετικούς ρυθμούς και τα νοσοκομεία αναζητούν κλίνες
Άλλοι 115 άνθρωποι πέθαναν στη Βρετανία τις τελευταίες 24 ώρες, έχοντας νοσήσει από τον νέο κοροναϊό, με αποτέλεσμα το σύνολο των νεκρών στη χώρα να ανέρχεται πλέον σε 578, την ώρα που ο αριθμός των κρουσμάτων που έχουν επίσημα καταγραφεί πέρασε το φράγμα των 10.000, έγινε γνωστό σήμερα από το υπουργείο Υγείας.
Είναι η πρώτη φορά που ο ημερήσιος απολογισμός, που δίνουν στη δημοσιότητα οι βρετανικές αρχές, κάνει λόγο για πάνω από 100 θανάτους σε διάστημα 24 ωρών, καταδεικνύοντας την επιτάχυνση της επιδημίας.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε στα 11. 658 σήμερα από 9.529 χθες. Πρόκειται για περισσότερα από 2.000 νέα κρούσματα σε μία ημέρα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP-Reuters
- Γαλλία: Δύο 16χρονοι συνελήφθησαν για τρομοκρατία – «Γοητευμένος» ο ένας από τον τζιχαντισμό
- Αυστρία: Στους πέντε οι νεκροί από τις χιονοστιβάδες
- Λευκός Οίκος: Η κυβέρνηση Τραμπ καταργεί ορισμένους δασμούς έπειτα από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- Ειρηνικός: Νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ σκοτώνει 3 ανθρώπους που επέβαιναν σε σκάφος
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα
