
Παναθηναϊκός : Εξασφαλισμένες σε μεγάλο βαθμό οι χορηγίες της νέας σεζόν
Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλισμένο ένα μεγάλο μέρος των εσόδων εν μέσω των επιπτώσεων από την πανδημία του κοροναϊού
Ένα θετικό στοιχείο για τον Παναθηναϊκό εν μέσω της πανδημίας είναι ότι έχει «δεμένες» τις περισσότερες χορηγίες για την επόμενη σεζόν.
Με εξαίρεση το τηλεοπτικό συμβόλαιο, για το οποίο ουσιαστική συζήτηση θα γίνει μόλις ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τα πλέι-οφ ένα σημαντικό ποσοστό των εσόδων είναι εξασφαλισμένο.
Ο βασικός χορηγός στη φανέλα, ο ΟΠΑΠ, έχει ανανεώσει τη συμφωνία του με την ΠΑΕ και για την επόμενη σεζόν.
Η Chipita έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, ενώ η Coca-cola έχει ζητήσει να επεκτείνει τη χορηγία της για άλλον ένα χρόνο, παρά το δυσμενές περιβάλλον που διαμορφώνεται.
Επίσης, η εταιρία ένδυσης Robe Di Kappa συνεργάζεται με τον Παναθηναϊκό επίσης μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και, εκτός από αθλητικό υλικό, καταβάλλει και χρήματα.
Πρακτικά, σε εκκρεμότητα μένει η συμφωνία του Τριφυλλιού με την Cosmote, που όδευε προς ανανέωση πριν από τον κοροναϊό.
Ωστόσο, η κατάληξη αναμένεται η ίδια, έστω με μια μικρή διαφοροποίηση στους οικονομικούς όρους.
Τέλος, λογικά θα συνεχίσει και η Protergia, που έχει χορηγική σύμβαση.
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια
