Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική Ελλάδας : Αλλαγή αγωνιστικού σχεδιασμού λόγω κοροναϊού - Ανοιχτό το θέμα της έδρας

Εθνική Ελλάδας : Αλλαγή αγωνιστικού σχεδιασμού λόγω κοροναϊού – Ανοιχτό το θέμα της έδρας

Αναπροσαρμογή πλάνων και προγραμματισμού για τον Τζον Φαν'τ Σιπ μετά την αναβολή όλων των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Πώς το Καραϊσκάκη μπαίνει και πάλι στο παιχνίδι

Άνω κάτω έχει γίνει το πρόγραμμα που είχε καταστρώσει ο Τζον Φαντ Σιπ για την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ, όπως αναφέρει η LiveSport.

Τα σχέδια του ομοσπονδιακού τεχνικού ανατράπηκαν πλήρως λόγω του κοροναϊού, καθώς οδήγησε σε αναβολή τα φιλικά με Μεξικό και Κόστα Ρίκα που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στις ΗΠΑ, καθώς και το φιλικό παιχνίδι με την Ολλανδία.

Επόμενες επίσημες υποχρεώσεις για το γαλανόλευκο σύνολο είναι στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα αντιμετωπίσει Σλοβενία και Κόσοβο για το Nations League.

Γι’ αυτά τα παιχνίδια ο Φαντ Σιπ θα σχεδιάσει εκ νέου το πλάνο του, ώστε η Εθνική να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη να διεκδικήσει την επιστροφή της στις μεγάλες διοργανώσεις.

Ωστόσο, σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα της έδρας, αφού αυτήν τη στιγμή μοναδική λύση αποτελεί το ΟΑΚΑ, γήπεδο που δεν επιθυμούν οι διεθνείς.

Το γηπεδικό, πάντως, αφορά την ΕΠΟ, και όπως είναι γνωστό η διοίκηση Γραμμένου ήταν εκείνη που αποφάσισε –κόντρα στη θέληση των παικτών– να φύγει η Εθνική από το Καραϊσκάκη.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, με τη φυγή της διοίκησης Γραμμένου στις εκλογές που έρχονται, το φαληρικό γήπεδο να επιστρέψει στο τραπέζι για τη γαλανόλευκη.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024