Κοροναϊός – Γαλλία : 231 νέοι θάνατοι – Στους 1.331 οι νεκροί συνολικά
Συνεχίζεται η αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων, ωστόσο δεν καταγράφονται όλοι οι νεκροί, παρά μόνον εκείνοι που είναι στα νοσοκομεία
Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν 231 νέους θανάτους από κοροναϊό σήμερα Τετάρτη, φθάνοντας οι νεκροί συνολικά τους 1.331.
Κρούσματα και νεκροί
Η άνοδος του αριθμού των θανάτων αντιπροσωπεύει μια ημερήσια αύξηση κατά 21%, που συνιστά μια μικρή επιβράδυνση από τις προηγούμενες δύο ημέρες με τη χώρα τώρα να βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα καραντίνας.
Αυτή η ημερήσια κυβερνητική καταγραφή δείχνει μόνο αυτούς που πεθαίνουν στο νοσοκομείο, αλλά οι αρχές δήλωσαν ότι σύντομα θα είναι σε θέση να συγκεντρώσουν στοιχεία για τους θανάτους στα σπίτια που είναι για τους συνταξιούχους, γεγονός που ενδέχεται να οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση των καταγεγραμμένων θανάτων.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο διευθυντής της υπηρεσίας υγείας Jerome Salomon, πρόσθεσε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων είχε αυξηθεί σε 25.233, με 5.210 νέα κρούσματα μια αύξηση περίπου 13% σε 24 ώρες.
Ο Salomon είπε ότι 2.827 άνθρωποι ήταν σε σοβαρή κατάσταση και χρειάζονται υποστήριξη ΜΕΘ και κατεγράφη αύξηση 12% σε σύγκριση με την Τρίτη, πράγμα που σημαίνει ότι περισσότερο από το ένα τρίτο των 8.000 κλινών της Γαλλίας που είναι εφοδιασμένα με εξοπλισμό αναπνευστήρων καταλαμβάνεται.
Πηγή: yahoo.com, Benoit Van Overstraeten
- «Τελειώνει» από την Τσέλσι ο Μαρέσκα – «Μπαράζ» δημοσιευμάτων για το μέλλον του στην Τσέλσι
- Οι ψηφιακοί στρατιώτες εφορμούν – Η νέα απειλή στρατιωτικοποίησης των παιδιών
- Ελβετία: Δεκάδες νεκροί και εκατό τραυματίες από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά – Η γιορτή μετατράπηκε σε εφιάλτη
- Το πρώτο μωρό του 2026 στην Κρήτη γεννήθηκε στο Βενιζέλειο
- Καιρός: Ανασκόπηση του 2025 – Πολύ υψηλές θερμοκρασίες, καύσωνες διαρκείας και μεγάλα ύψη βροχής
- Πήρε την απόφαση ο Νεϊμάρ: Συμφώνησε με τη Σάντος για νέο συμβόλαιο



