Κοροναϊός : Αποχωρούν οι ξένοι παίκτες της Ίντερ από την Ιταλία
Οι ξένοι ποδοσφαιριστές της Ίντερ φεύγουν από την Ιταλία, μετά το τέλος της καραντίνας.
Οι Μπρόζοβιτς και Χαντάνοβιτς ήταν οι πρώτοι που αποχώρησαν από το Μιλάνο, ενώ σιγά σιγά ετοιμάζονται να τους ακολουθήσουν κι άλλοι.
Η Ίντερ βγήκε από την καραντίνα πριν από δύο μέρες, για επιστροφή στις προπονήσεις ούτε λόγος, αφού ο κορωνοϊκός σαρώνει την Ιταλία, με αποτέλεσμα οι ξένοι ποδοσφαιριστές να κλείνουν εισιτήρια για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.
Τους δύο Βαλκάνιους ακολουθεί ο Γοδίν, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του για την Ουρουγουάη, Γιανγκ και Έρικσεν θα φύγουν για την Αγγλία, ενώ και ο Λουκάκου θα αποχωρήσει από την Ιταλία.
Φυσικά, άγνωστο παραμένει το πότε θα επιστρέψουν, μιας και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή η παραμικρή ιδέα για το πότε (και αν) θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.
- NBA Playoffs 2026: Στη μάχη για 35,7 εκατ. δολάρια – Γιατί για κάποιους σταρ είναι «ψιλά»
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442