Όλες οι ποδοσφαιρικές δραστηριότητες έχουν αναβληθεί επ’ αόριστον λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.
Στη χώρα μας οι ομάδες έχουν σταματήσει ακόμα και τις προπονήσεις, με τον Κώστα Φορτούνη να στέλνει το δικό του μήνυμα για να μείνουμε σπίτι.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, συνεχίζει την καθημερινή δουλειά από την Καλαμπάκα που βρίσκεται μετά την γνωστοποίηση πως σταματούν οι προπονήσεις και με ανάρτηση του έστειλε το μήνυμα για να παραμείνει ο κόσμος στα σπίτια του.
Αναλυτικά το μήνυμα του αρχηγού του Ολυμπιακού:
«Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, ας φροντίσουμε ο ένας τον άλλον, τις οικογένειές μας και τις κοινότητές μας. Παίζω για το “Μένουμε σπίτι”. Είστε μαζί μου;».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!