Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
25η Μαρτίου : Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών

25η Μαρτίου : Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών

Τι αναφέρουν

Δεν είναι η ώρα για μεγάλα λόγια και φανταχτερούς εορτασμούς. Είναι η ώρα της δράσης με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας, της ευημερίας της χώρας μας και του λαού μας: αυτό επισημαίνει, μεταξύ άλλων, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο μήνυμά του για τη σημερινή ημέρα.

Αναλυτικά, όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο μήνυμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, «η φετινή επέτειος του Αγώνα για την Ανεξαρτησία, μας βρίσκει σε μια κρίσιμη στιγμή που το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας δίνει μια ξεχωριστή, κρίσιμη μάχη. Η 25η Μαρτίου μας επιτρέπει να στοχαστούμε κριτικά, να τιμήσουμε τη διαρκή επιθυμία του ανθρώπου για Ελευθερία και Δικαιοσύνη, να αναλογιστούμε την επαναστατική δύναμη του ιστορικά απρόβλεπτου που αλλάζει ισορροπίες οι οποίες μέχρι χτες φάνταζαν αδιατάρακτες».

Και καταλήγει: «Δεν είναι η ώρα για μεγάλα λόγια, δεν είναι ώρα για φανταχτερούς εορτασμούς. Είναι η ώρα της δράσης και της πράξης με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας, της προκοπής και της ευημερίας της χώρας μας και του λαού μας. Είναι η ώρα του έμπρακτου σεβασμού στους αγωνιστές και τους πρωτεργάτες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας».

Φώφη Γεννηματά

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, που θα παραστεί στη κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, υπογραμμίζει σε δήλωσή της για την επέτειο της 25 Μαρτίου πως «Το 21 μας εμπνέει, μας διδάσκει, μας δείχνει το δρόμο στο αγώνα: Για τη ζωή, την ελευθερία, την ανεξαρτησία.

Για να προστατεύσουμε τα εθνικά και ευρωπαϊκά σύνορα.

Να διασφαλίσουμε τα αδιαπραγμάτευτα κυριαρχικά μας δικαιώματα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις».

Η κ. Γεννηματά τονίζει ακόμη ότι η επέτειος της Απελευθέρωσης «μας δίνει δύναμη στο σημερινό αγώνα κατά της πανδημίας, για την προστασία της δημόσιας υγείας, για να πάμε ξανά τη ζωή μας μπροστά».

Καταλήγει επισημαίνοντας την ανάγκη ενότητας για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

«Ενωμένοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Η ενότητα και η ομοψυχία δεν είναι δρόμος, είναι μονόδρομος. Η διχόνοια δεν έχει θέση πια», καταλήγει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024