Κακοκαιρία εξπρές με καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και χιόνια
Ένα βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται στην περιοχή της Σικελίας, αναμένεται να επηρεάσει τον καιρό της Ελλάδας από τις βραδινές ώρες απόψε έως τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Ένα βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται στην περιοχή της Σικελίας, αναμένεται να επηρεάσει τον καιρό της Ελλάδας από τις βραδινές ώρες απόψε έως τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σχεδόν στο σύνολο της χώρας, ενώ χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά καθώς και σε περιοχές της Δ. Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Περισσότερο αναμένεται να επηρεαστούν τα δυτικά, τα ανατολικά και τα νότια τμήματα της χώρας.
Σημαντική ενίσχυση θα παρουσιάσουν από απόψε το βράδυ οι βορειοανατολικοί άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο και οι ανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο, με τις εντάσεις τους να φτάνουν κατά περιόδους τοπικά τα εννέα μποφόρ, διατηρούμενοι στα ίδια επίπεδα κατά τη διάρκεια της Πέμπτης.
- LIVE: Ζάλγκιρις – Φενέρμπαχτσε
- Χρ. Σπίρτζης: Στον Άρειο Πάγο για Predator και κατασκοπεία – Ζητά εξαίρεση Τζαβέλλα και ανάσυρση της υπόθεσης από το αρχείο
- Πτώμα βρέθηκε μέσα σε φρεάτιο πάρκινγκ στη Θεσσαλονίκη
- Σάκκαρη – Τάγκερ 2-1: Το γύρισε… τούμπα και σφράγισε το ραντεβού με την Ριμπάκινα (vids)
- Η εκθαμβωτική Ciara με δημιουργία Celia Kritharioti στο Met Gala
- Σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα για τη δολοφονία 20χρονου στην Κρήτη: Η εξέλιξη αυτή δεν ήταν αναπόφευκτη

