Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο : Και ο Καναδάς ζητά την αναβολή τους
Η Ολυμπιακή Επιτροπή του Καναδά είναι η τελευταία που ζητά να μη διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες λόγω του κοροναϊού, ενώ έκανε γνωστό πως δε στέλνει και τους αθλητές της στην Ιαπωνία
Οι αντιδράσεις συνεχίζονται προς τη ΔΟΕ σχετικά με την καθυστέρηση στην απόφαση της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στο Τόκιο, με τον Καναδά να δηλώνει ότι δε θα στείλει αθλητές αν δεν υπάρχει αναβολή στην διεξαγωγή τους λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.
Η Καναδική Ολυμπιακή Επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων και δηλώνει ότι έχει τη στήριξη όλων των ομοσπονδιών της χώρας για την απόφαση αυτήν, καθώς το περιβάλλον κρίνεται επικίνδυνο για την υγεία των αθλητών, ενώ στην ανακοίνωση τονίζεται:
«Βρισκόμαστε στη δίνη μιας παγκόσμιας κρίσης, που είναι πιο σημαντική από τον αθλητισμό».
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως οι Καναδοί ανακοίνωσαν πως δε θα ταξιδέψει κανένας αθλητής τους στην Ιαπωνία σε περίπτωση που διεξαχθούν οι Αγώνες κανονικά για λόγους υγείας.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Ολυμπιακός συνομίλησε με το ChatGPT ζητώντας του να αναβαθμίσει την πανηγυρική φωτογραφία του Αγιούμπ Ελ Κααμπί από τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας και η απάντηση που έλαβε ήταν… φουλ ερυθρόλευκη!
Οι πρωταθλητές Θάντερ νίκησαν στο φινάλε τους Σέλτικς σε μια ιστορική βραδιά για το ΝΒΑ κατά την οποία ο Σάι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ έσπασε το ρεκόρ του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν από το 1963.