
Στο «σφυρί» το παλάτι της Τζάκι Κέννεντυ Ωνάση
Γνωστό ως Minor Cay στο παλάτι της Τζάκι Κέννεντυ Ωνάση στις Μπαχάμες βρίσκεται προς πώληση έναντι 5,5 εκατ. δολαρίων
Στη δεκαετία του 1970, η Ζακλίν Μπουβιέ Κέννεντυ Ωνάση και η αδελφή της Λι Ραντζιβίλ, περνούσαν τα χειμωνιάτικα Σαββατοκύριακα στις Μπαχάμες, στο σπίτι του «βασιλιά» της κέτσαπ Τζακ Χέινζ.
Τώρα, το τριώροφο σπίτι, γνωστό ως Minor Cay, βρίσκεται προς πώληση έναντι 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων, από την Christie’s International Real Estate.
Το σπίτι των πέντε υπνοδωματίων και των πέντε μπάνιων, το «αγκαλιάζει» μία πισίνα στις τρεις πλευρές του. Την δεκαετία του 1980 το αγόρασε ο Αμερικανός γλύπτης Τζον Σάφερ.
Το 2017 η πολυτελής κατοικία ανακαινίστηκε, από την διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Αμάντα Λιντρόθ.
Με θέα στο γήπεδο γκολφ Lyford Cay και το Club, το σπίτι διαθέτει ένα τζάκι από κοραλλιογενείς πέτρες, θολωτές βεράντες, ένα πέτρινο φουαγιέ, μια σπειροειδή σκάλα και ένα υπαίθριο σαλόνι.
Μια γέφυρα πάνω από την πισίνα οδηγεί στους κήπους που είχε επιμεληθεί η ίδια η Τζάκι Κέννεντυ Ωνάση.
- Νέο καμπανάκι από τον ΟΟΣΑ για την παγκόσμια οικονομία
- Μαλδίβες: Ανασύρθηκαν οι σοροί δύο εκ των τεσσάρων Ιταλών δυτών που έχασαν τη ζωή τους σε υποθαλάσσιο σπήλαιο
- ΗΠΑ: Ανεξάρτητη αρχή θα εξετάσει τη νομιμότητα των πληγμάτων εναντίον πλοίων σε Ειρηνικό και Καραϊβική
- Ενδοδημοτική συγκοινωνία για πρώτη φορά αποκτά ο Δήμος Ωραιοκάστρου
- Γερμανία: Κατέρρευσε πολυκατοικία μετά από έκρηξη – Αγνοούνται τρεις άνρθωποι
- «Η Βαλένθια έκανε πρόταση ανανέωσης στον Μοντέρο, που είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό» (pic)