
Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο οι Έλληνες φοιτητές από την Ισπανία
Με δύο ειδικές πτήσεις της Aegean Airlines από Μαδρίτη και Βαρκελώνη επέστρεψαν στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής οι Έλληνες πολίτες, στην πλειοψηφία τους φοιτητές Erasmus, που βρίσκονταν στην Ισπανία.
Με δυο ειδικές πτήσεις της Aegean Airlines από Μαδρίτη και Βαρκελώνη επέστρεψαν στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής οι Έλληνες πολίτες, στην πλειοψηφία τους φοιτητές Erasmus, που βρίσκονταν στην Ισπανία.
Οι επιβάτες των δυο πτήσεων είχαν εκδηλώσει γραπτώς το ενδιαφέρον τους για επιστροφή στην Ελλάδα και είχαν καταγραφεί στους καταλόγους της πρεσβείας της Ελλάδος στη Μαδρίτη.
Καθώς τα μέτρα έγιναν αυστηρότερα στη χώρα, οι επιβάτες των πτήσεων Α3-4703 από Μαδρίτη και Α3-4713 από Βαρκελώνη προς Αθήνα μεταφέρθηκαν κατευθείαν στο ξενοδοχείο Stanley στο κέντρο της Αθήνας όπου θα παραμείνουν σε περιορισμό για μια εβδομάδα.
- Σκληρή γραμμή από Γκουτέρες: Δεν διαπραγματευόμαστε τα χρέη των ΗΠΑ
- Η Ατλέτικο Μαδρίτης πείθει τον Άλβαρες να πει «όχι» στην Μπαρτσελόνα
- Οι επτά δείκτες για την ποιότητα εργασίας – Πώς σκοράρει η Ελλάδα
- Το Ιράν έχει ένα ισχυρό μέσο αποτροπής – Και όχι, δεν είναι τα ανύπαρκτα πυρηνικά του όπλα
- Αρτέμιδα: «Σήκωσαν» ΑΤΜ από σούπερ μάρκετ, το φόρτωσαν σε καρότσα αγροτικού και εξαφανίστηκαν
- Βύθιση του σούπεργιοτ Bayesian: Δεν έφταιξε η κακοκαιρία, αλλά μια σειρά από ανθρώπινα λάθη


