Κοροναϊός : Ο ιερέας του Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης «κλειδώθηκε» μαζί με πιστούς μέσα στο ναό
Παρά τα περιοριστικά μέτρα που έχει επιβάλει η ελληνική πολιτεία για την αποφυγή της εξάπλωσης του κοροναϊού στη χώρα μας, ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου τέλεσε σήμερα κανονικά τη λειτουργία στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία της Ηλιούπολης, παραβιάζοντας μάλιστα με αυτόν τον τρόπο τη γενική απαγόρευση εισόδου στον Υμηττό
Παρά τα περιοριστικά μέτρα που έχει επιβάλει η ελληνική πολιτεία για την αποφυγή της εξάπλωσης του κοροναϊού στη χώρα μας, ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου τέλεσε σήμερα κανονικά τη λειτουργία στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης, παραβιάζοντας μάλιστα με αυτόν τον τρόπο τη γενική απαγόρευση εισόδου στον Υμηττό.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομική δύναμη και τηλεοπτικά συνεργεία, καθώς ο ιερέας και οι πιστοί είχαν «ταμπουρωθεί» στο εκκλησάκι και αρνούνταν να βγουν από αυτό.
Το περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας παρέμεινε επί μιάμιση ώρα στο σημείο και τελικά αποχώρησε χωρίς να γίνει καμία προσαγωγή.
Λίγες εβδομάδες νωρίτερα ο εν λόγω ιερέας του Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης, με εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά μέσα, καλούσε τους πιστούς να αγνοήσουν τον κοροναϊό και τις συμβουλές των ειδικών και να μεταβούν στην εκκλησία, προκειμένου να μεταλάβουν.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59