Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολ Ινς: «Αν η Γιουνάιτεντ είχε πάρει τον Χάαλαντ»

Πολ Ινς: «Αν η Γιουνάιτεντ είχε πάρει τον Χάαλαντ»

Την πεποίθηση ότι αν η Γιουνάιτεντ είχε καταφέρει να αποκτήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ θα είχε κλείσει το χάσμα από τις Σίτι και Λίβερπουλ, εξέφρασε ο Πολ Ινς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει κινήσεις ουσίας στο ρόστερ της στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποκτώντας τον Μπρούνο Φερνάντες αλλά και τον Οντιόν Ιγκάλο.

Οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα του συλλόγου και έχουν βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ωστόσο, σύμφωνα με την άλλοτε δόξα των Κόκκινων Διαβόλων, Πολ Ινς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να καταφέρει να κλείσει το χάσμα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ θα πρέπει να προσθέσει έναν επιθετικό παγκόσμια κλάσης.

Μάλιστα, ο Ινς πήγε την συζήτηση και ένα βήμα παρακάτω, καθώς πέταξε… το καρφί του στην διοίκηση της Γιουνάιτεντ, καθώς δεν κατάφερε να αποκτήσει την περασμένη μεταγραφική περίοδο τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος μετακόμισε από την Σάλτζουμπουργκ στην Ντόρτμουντ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αν θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κλείσει το χάσμα ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ τότε χρειάζεται έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης .Πρέπει να πάρουν κάποιον που να βάζει 20-25 γκολ κάθε χρονιά. Είχε την ευκαιρία με το Χάαλαντ,αλλά πήγε στην Ντόρτμουντ. Ήταν απογοητευτικό που δεν μπόρεσαν να τον πάρουν».

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024