Πολ Ινς: «Αν η Γιουνάιτεντ είχε πάρει τον Χάαλαντ»
Την πεποίθηση ότι αν η Γιουνάιτεντ είχε καταφέρει να αποκτήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ θα είχε κλείσει το χάσμα από τις Σίτι και Λίβερπουλ, εξέφρασε ο Πολ Ινς.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει κινήσεις ουσίας στο ρόστερ της στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποκτώντας τον Μπρούνο Φερνάντες αλλά και τον Οντιόν Ιγκάλο.
Οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα του συλλόγου και έχουν βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ωστόσο, σύμφωνα με την άλλοτε δόξα των Κόκκινων Διαβόλων, Πολ Ινς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να καταφέρει να κλείσει το χάσμα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ θα πρέπει να προσθέσει έναν επιθετικό παγκόσμια κλάσης.
Μάλιστα, ο Ινς πήγε την συζήτηση και ένα βήμα παρακάτω, καθώς πέταξε… το καρφί του στην διοίκηση της Γιουνάιτεντ, καθώς δεν κατάφερε να αποκτήσει την περασμένη μεταγραφική περίοδο τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος μετακόμισε από την Σάλτζουμπουργκ στην Ντόρτμουντ, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Αν θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κλείσει το χάσμα ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ τότε χρειάζεται έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης .Πρέπει να πάρουν κάποιον που να βάζει 20-25 γκολ κάθε χρονιά. Είχε την ευκαιρία με το Χάαλαντ,αλλά πήγε στην Ντόρτμουντ. Ήταν απογοητευτικό που δεν μπόρεσαν να τον πάρουν».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.