Κοροναϊός : Λουκέτο σήμερα και στις λαϊκές
Επιπλέον, πολλές αλλαγές θα έρθουν από τη Δευτέρα στις λαϊκές
Κλειστές θα είναι σήμερα, Σάββατο, οι λαϊκές αγορές σε όλη τη χώρα λόγω της έξαρσης του κοροναϊού.
Επιπλέον, πολλές αλλαγές θα έρθουν από τη Δευτέρα στις λαϊκές.
Συγκεκριμένα, οι λαϊκές θα λειτουργούν με τους μισούς παραγωγούς, οι πάγκοι των οποίων θα πρέπει να έχουν απόσταση 5 μέτρων ο ένας από τον άλλον.
Στη συνέχεια, εκ περιτροπής ανά εβδομάδα θα εναλλάσσονται οι παραγωγοί.
Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι πωλητές (επαγγελματίες και παραγωγοί) υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης.
Κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.
Οι φορείς λειτουργίας των λαϊκών αγορών υποχρεούνται όπως λάβουν μέτρα για τον συχνό καθαρισμό των χώρων, την έγκαιρη αποκομιδή των απορριμμάτων, την πλύση και απολύμανση μετά το πέρας λειτουργίας των λαϊκών αγορών και την διαρκή πληροφόρηση με κάθε μέσο των καταναλωτών για την ανάγκη αποφυγής συνωστισμού.
- Ολυμπιακός: Με Ντόρσεϊ κόντρα στην Μονακό – Η 12άδα για το Game 2
- Πάργα: Δύο ανήλικοι απείλησαν με σουγιά μαθήτρια μέσα σε σχολικό λεωφορείο- Συνελήφθησαν και οι γονείς τους
- Η Ομάδα Αλήθειας πάει Βρυξέλλες;
- Μαρτίνεθ: «Έμπειρη ομάδα ο Παναθηναϊκός, φτιαγμένος για να κατακτήσει την Euroleague»
- Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους – Στο «κόκκινο» η Αττική
- ΕΚΤ: Η καθησυχαστική Λαγκάρντ και οι φωνές για τις επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή



