
Μουντιάλ 2022 : Η CONMEBOL ζήτησε προκριματικά τον Σεπτέμβριο λόγω κοροναϊού
Η συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής (CONMEBOL) ανακοίνωσε ότι ζήτησε από τη FIFA άδεια για να ξεκινήσει τον γύρο προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 τον Σεπτέμβριο.
Ο κοροναϊός έχει αναγκάσει όλες τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις να αναβληθούν επ’ αόριστον, με την UEFA και την CONMEBOL να αναστέλλουν το Euro 2020 και το Copa America για το 2021.
Παράλληλα, όμως δεν φαίνεται να σταματούν εδώ, αφού υπάρχουν κι άλλες υποχρεώσεις που πρέπει να πάνε πιο πίσω λόγω του ιού.
Η συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής (CONMEBOL) ανακοίνωσε ότι ζήτησε από τη FIFA άδεια για να ξεκινήσει τον γύρο προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 τον Σεπτέμβριο.
Τα πρώτα παιχνίδια στον όμιλο των 10 ομάδων ήταν να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα, αλλά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.
Οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Νότιας Αμερικής εξασφαλίζουν την πρόκριση για το Κατάρ, ενώ η πέμπτη πηγαίνει σε play-off.
- Αποπομπή του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Καν – Τι συμβαίνει με τα ενεργά εντάλματα σύλληψης
- Έκτακτη σύγκλιση του διυπουργικού οργάνου διαχείρισης κρίσεων στην Γαλλία για την καταστροφική δασική πυρκαγιά
- Πληθωρισμός: Εκρηκτικό μείγμα από πετρελαϊκή κρίση και «Ελ Νίνιο»
- Πυροβολισμοί στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης – Ένας άνδρας στο νοσοκομείο
- Άλλος για το Μπρόντγουεϊ; Ο Ντουέιν Τζόνσον θέλει να ανέβει στη θεατρική σκηνή της Νέας Υόρκης
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»



