Το πεταχτάρι του Πρίντεζη το κορυφαίο νικητήριο καλάθι της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα
Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε πως το κορυφαίο game winner της δεκαετίας είναι αυτό του υπαρχηγού του Ολυμπιακού, στο έπος της Κωνσταντινούπολης το 2012 στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ποιος θα το ξεχάσει αυτό το καλάθι. Πως; Ούτε η Ευρωλίγκα δεν γίνεται να ξεχάσει το πεταχτάρι του Γιώργου Πρίντεζη στον τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2012 και την επική ανατροπή του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχα, η οποία τον επανέφερε στην κορυφή της Ευρωλίγκας μετά από 15 χρόνια!
Το δίποντο του Πρίντεζη λοιπόν είναι το κορυφαίο game winner της Ευρωλίγκας, με τον «Πρι» να έχει κι άλλη συμμετοχή στην 20άδα αφού μέσα σε αυτήν υπάρχει και το τρίποντό του το 2015 που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στο Final 4.
Στο Top20 των κορυφαίων νικηφόρων καλαθιών της δεκαετίας είναι και το τρίποντο του Σπανούλη το 2014 επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ αλλά και το δίποντο του Καλάθη επί της Ζαλγκίρις.
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Δεμένη» η υπόθεση
- Αν οι ΗΠΑ δεν παύσουν τις επιθέσεις σε 48 ώρες, το Ιράν θα περάσει σε φάση «επίθεσης και απόλυτης καταστροφής»



