
Κοροναϊός: 39 χρονη Βρετανίδα βιντεοσκόπησε τον εαυτό της στη ΜΕθ
Είναι «σαν να έχεις γυαλιά στα πνευμόνια» λέει χαρακτηριστικά και τονίζει ότι πρέπει όλοι να πάρουν σοβαρά την πανδημία και να προστατέψουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους
Μια γυναίκα από την Μεγάλη Βρετανία βιντεοσκόπησε το εαυτό της να προσπαθεί και μας εξηγεί πώς είναι να έχει κάποιος τον κοροναϊό.
Τι είπε στο βίντεο;
Είναι «σαν να έχεις γυαλιά στα πνευμόνια». Η σερβιτόρα και μητέρα δύο παιδιών βρισκόταν στην εντατική και κάθε ανάσα που έπαιρνε ήταν και μια μάχη, όπως δήλωσε η ίδια.
Την Παρασκευή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο διότι είχε εκδηλώσει σοβαρή συμπτωματολογία. Την Κυριακή διαγνώστηκε με τον COVID-19. Είχε ταξιδέψει στν Πολωνία και αργότερα διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού και πνευμονία. Στην παρούσα φάση βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και όπως λέει η ίδια, νιώθει δέκα φορές καλύτερα από ότι ένιωθε πριν.
Η γυναίκα κάνει έκκληση προς όλους να πάρουν στα σοβαρά τον ιό.Ενώ βήχει και προσπαθεί να αναπνεύσει, έστειλε το βίντεο μέσω Whatsapp σε όλους τους γνωστούς και συναδέλφους της για να τους προειδοποιήσει. Έκκληση απευθύνει και στους καπνιστές λέγοντάς τους να πετάξουν το τσιγάρο γιατί «ο καθένας χρειάζεται τους πνεύμονές του».
Δεν πρέπει να αδιαφορούμε για τον κοροναϊό είπε και τα συμπτώματά του και ότι δεν είναι απλά μια γρίπη.Το σοκαριστικό βίντεο ανέβηκε στα social media και έγινε αμέσως viral. Δείχνει έτσι ότι δεν κινδυνεύουν μόνο οι ηλικιωμένοι ή όσοι έχουν επιβαρυμένη υγεία και μεταφέρει την πραγματικότητα όπως αυτή διαμορφώθηκε στην ίδια.
- Αποκάλυψη Αλ Σάρα: Η Συρία επιδιώκει συμφωνία ασφαλείας με το Ισραήλ – Τι είπε για τα Υψίπεδα του Γκολάν
- Τουρισμός: Ποιοι είναι οι μεγάλοι «αιμοδότες» της Ελλάδας – Τι δείχνουν τα στοιχεία
- Η Ελλάδα υπερδύναμη και στην κωπηλασία! Πρώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 με 6 μετάλλια
- Βερολίνο: Οι αρχές φοβούνται νέες τρομοκρατικές επιθέσεις – Ο δράστης έκανε μαθήματα αποριζοσπαστικοποίησης
- Το μυστικό της μακροζωίας: Γιατί οι κάτοικοι της «μπλε ζώνης» της Σαρδηνίας ζουν όχι μόνο πολύ, αλλά και καλά
- Μπέρναμ: Θα θέτω πάντοτε τα συμφέροντα της Βρετανίας πάνω από όλα – «Όχι» σε πρόωρες εκλογές





