
Σβέιν Άρνε Χάνσεν : Υπέστη εγκεφαλικό ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νορβηγίας, αλλά δεν έχει σχέση με τον κοροναϊό.
Οι περισσότεροι συνδέουν κάθε πρόβλημα υγείας αυτό τον καιρό με τον κορωνοϊό, όμως δεν είναι πάντα ο υπεύθυνος αφού καραδοκούν και άλλες αιτίες. Όπως συνέβη με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Σβέιν Αρν Χάνσεν.
Ο 74χρονος παράγοντας υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Ο Χάνσεν αισθάνθηκε αδιαθεσία την Κυριακή, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και μεταφέρθηκε άμεσα για νοσηλεία. Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία.
Πάντως, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου διευκρίνισε στην ανακοίνωση της ότι ο Χάνσεν υποβλήθηκε και σε τεστ για τον κορωνοϊό και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Η πορεία της υγείας του Χάνσεν θα φανεί στις επόμενες ημέρες.
- Ο πόλεμος του Τραμπ ανέβασε στο 3,8% τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ – Στο υψηλότερο επίπεδο από τον Μάιο του 2023
- Ηλιούπολη: «Μαμά και μπαμπά, δεν θέλω πια να ζω» – Σοκάρει το σημείωμα που άφησε πίσω της η μία 17χρονη
- Δημοσκόπηση: Αντίπαλο δέος στον Μητσοτάκη ο Τσίπρας – Τι περικόπτουν οι πολίτες λόγω του νέου κύματος ακρίβειας
- Αικατερίνη Κουμαριανού: Ο ρόλος του Τύπου στην προετοιμασία και στην έκρηξη της Επανάστασης
- Το μήνυμα του Ναν για το game 5 με την Βαλένθια
- Καποδίστριας – Σελίδες από τη ζωή και το έργο του: Έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ

