Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρικ, άλλα λόγια (στην κυριολεξία) ν’ αγαπιόμαστε!

Ρικ, άλλα λόγια (στην κυριολεξία) ν’ αγαπιόμαστε!

Μας βρήκε μπόσικους εδώ και μας τον πούλησε τόσο ακριβά όσοι εκείνοι που αισχροκερδούν τις τελευταίες μέρες με τις μάσκες και τα αντισηπτικά!

Σαν να κούρασε λίγο ο Ρικ Πιτίνο!

Για να πω την αμαρτία μου, αισθάνομαι ότι κούρασε πολύ, αλλά ασ’ το να μείνουμε φίλοι, που λέει και μια έκφραση…

Εκτός από αυτή την έκφραση, υπάρχει και μια παροιμιώδης φράση που επίσης κολλάει γάντι στην περίσταση…

Αλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!

Ταιριάζει στην κυριολεξία, διότι ο αμερικανός προπονητής, που (ακόμη κι αν «πάτησε» πάνω στον όρο του συμβολαίου του) την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, έστειλε προχθές το βράδυ, κατά την προσφιλή συνήθειά του, άλλο ένα αγαπησιάρικο μήνυμα προς τους… ιθαγενείς αυτής της χώρας.

Ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη, το επιτελείο και τους παίκτες του Παναθηναϊκού και το μόνο που δεν έκανε ήταν να βγάλει μια selfie δίπλα σε έναν κορμό δένδρου στον οποίο θα είχε χαράξει (όπως συνέβαινε παλιά) μια πράσινη και μια γαλανόλευκη καρδούλα!

Δεν μπορώ, λέει να αγαπήσω περισσότερο μια χώρα και μια ομάδα. Σας ευχαριστώ. Είσαστε οι καλύτεροι!

Προφανώς αυτός ο όρκος αιώνιας αγάπης εντάσσεται στο επικοινωνιακό παιχνίδι που έπαιζε από την πρώτη στιγμή και κυρίως τον τελευταίο καιρό, όταν άρχισε να ωριμάζει το φρούτο της επιστροφής του στο NCAA.

To έδρεψε αυτό το φρούτο με τη συμφωνία του με το πανεπιστήμιο του Αϊόνα και μολονότι στον επαγγελματικό χώρο τέτοιες συμπεριφορές συνηθίζονται και έχουν πάψει να ξενίζουν, θαρρώ πως ο επιφανής Hall of Famer δίνει ένα απτό παράδειγμα του τι σημαίνει ένας νεολογισμός που είναι πολύ της μόδας στην πολιτική ρητορική…

Εργαλειοποίηση!

Δίνει επίσης νόημα και σε άλλη μια λέξη που χρησιμοποιείται κατά κόρον τα τελευταία χρόνια με αρνητική έννοια: το αφήγημα, τουθόπερ ένα παραμύθι που στο τέλος δεν είχε δράκο!

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και με βάση το ποιόν του, έγραφα ότι ο Πιτίνο (εκτός από το προπονητικό τάλαντό του) έχει τέτοιο χάρισμα στη διαλεκτική και στο… παπατζιλίκι, ώστε ο μπαγάσας είναι ικανός να πουλήσει πάγο ακόμη και στους Εσκιμώους!

Μας βρήκε μπόσικους εδώ και μας τον πούλησε τόσο ακριβά όσοι εκείνοι που αισχροκερδούν τις τελευταίες μέρες με τις μάσκες και τα αντισηπτικά!

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024