
Πέτσας : Αυστηρά μέτρα γι’ αυτούς που παραβιάζουν κανόνες και αισχροκερδούν
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για τα μέτρα της κυβέρνησης για την στήριξη των επιχειρήσεων
Αυστηρό μήνυμα σε όσους παραβιάζουν τους κανόνες και σε όσους αισχροκερδούν έστειλε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Όπως είπε «είμαστε σε πόλεμο, και στον πόλεμο υπάρχουν θύματα, ωστόσο αυτοί που θέλουν να παραβιάσουν τους κανόνες και αυτοί που αισχροκερδούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολύ αυστηρά μέτρα».
Ο κ.Πέτσας τόνισε για μια ακόμα φορά ότι βασικός στόχος είναι να περιορίσουμε την διασπορά του κοροναϊού.
Παράλληλα, αναφερόμενος στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης στις επιχειρήσεις που θα ανακοινωθούν σήμερα, σημείωσε ότι θα στηρίξουμε επιχειρήσεις και εργαζόμενους που έκλεισαν τα καταστήματά τους αλλά θα στηριχθούν και αυτοί που θα έχουν μεγάλη απώλεια του τζίρου.
Θέλουμε να μας εμπιστευτούν όλοι και στόχος είναι να μην γίνουν απολύσεις και καταστρατηγήσεις, τόνισε ο κ. Πέτσας.
Σημείωσε ακόμα ότι τα τα μέτρα των 2 δις ευρώ είναι το πρώτο απαραίτητο μέτρο στήριξης και υπογράμμισε ότι “θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να στηρίξουμε την οικονομία”.
Ενημερώνουμε τους πολίτες συνεχώς και ο Πρωθυπουργός θα απευθύνει διαγγέλματα γι αυτόν τον λόγο, απαιτείται ψυχραιμία, ανέφερε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε ότι «δίνουμε μάχη για να εξαπλωθεί η διασπορά του ιού σε βάθος χρόνου».
Τέλος, χαρακτήρισε υπεύθυνη την στάση της αντιπολίτευσης, και συγκεκριμένα τις προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα, ενώ ανέφερε χαρακτήρισε σοβαρές τοις συζητήσεις του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς Αρχηγούς .
- Ηράκλειο: Νεκρός 65χρονος – Έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας
- Ο Πάολο Μαλντίνι στο προσκήνιο για την Εθνική Ιταλίας: Το δίλημμα της FIGC και οι ισορροπίες εξουσίας
- Γιατί το ΠΑΣΟΚ ζητά εκλογές και «καρφώνει» την κυβέρνηση για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ 2
- Youth Pass: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση για Youth Pass – Σε ποιες επιχειρήσεις χρησιμοποιείται
- Με την πλάτη στον τοίχο το Μαξίμου μετά το τσουνάμι αποκαλύψεων για ΟΠΕΚΕΠΕ – Διαβιβάζεται η δικογραφία στη Βουλή
- Χέιλι Στάινφελντ: Μητέρα για πρώτη φορά – Η τρυφερή ανάρτηση

