
Η φαντασία του Ρούντι δεν έχει… όρια
Τι χρειάζεται για να παίξεις μπάσκετ; Μπασκέτα, μπάλα, στεφάνι, παρκέ, καλάθι, αντίπαλος; Τίποτα απ’ όλα αυτά, δείτε τον Ρούντι Φερνάντεθ.
Είναι από τις κορυφαίες μπασκετικές φιγούρες της Ευρώπης, ου μην και του πλανήτη. Παίκτης που έχει βγάλει εκατομμύρια, βάζοντας χιλιάδες καλάθια.
Κι όμως, ο Ρούντι Φερνάντεθ είναι υποχρεωμένος να μείνει σπίτι, όπως κάθε… θνητός, ειδικά στην Ισπανία, στην οποία αυτό το διάστημα υπάρχει έξαρση του κορωνοϊού.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξει μπάσκετ, ακόμα και… χωρίς μπάλα!
Ο Ισπανός σούπερ σταρ της Ρεάλ πήρε τις κάλτσες του, στήριξε με κατάλληλο τρόπο το καπέλο του στη βιβλιοθήκη κι άρχισε να παίζει στο δικό του αυτοσχέδιο γήπεδο.
Για να γίνει ακόμα πιο δύσκολη η προσπάθειά του, ο γιος του επιχειρούσε να τον σταματήσει, επιστρατεύοντας και… βοήθεια. Όταν, όμως, είσαι σκόρερ δεν σταματάς πουθενά.
Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο Ρούντι τα βάζει από παντού. Και η φράση «έβαλε τις κάλτσες του» έπαψε να έχει… αλληγορική σημασία, έγινε πραγματικότητα.
Τις έβαλε, δίχως να ζοριστεί ιδιαίτερα. Τώρα, δεν μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά ότι η σύζυγός του απολαμβάνει εξίσου το παιχνίδι με τις κάλτσες, πλην όμως δεν έχει παρεμβατική συμπεριφορά στο βίντεο.
Os animáis? #capsockschallenge pic.twitter.com/g3QJBbVcpI
— Rudy Fernandez (@rudy5fernandez) March 17, 2020
- Έντονη κριτική στη Βραζιλία για τον αποκλεισμό από τη Νορβηγία: «Συντριβή από τον Χάαλαντ – Μια παθητική Σελεσάο»
- Ο υπερτυφώνας Μπάβι προκαλεί «μεγάλες ζημιές» στο νησί Ρότα των ΗΠΑ
- Καλλιθέα: 70χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα
- Μεξικό – Αγγλία: Τρία γκολ σε έξι λεπτά και 2-1 τα «Τρία Λιοντάρια» στο πρώτο ημίχρονο (vids)
- Κριμαία: Διακοπή ρεύματος στη Σεβαστούπολη λόγω ουκρανικής επιδρομής
- Συγκλονιστικές στιγμές: Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την εθνική Βραζιλίας με δάκρυα (vid)