Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Η αλά «μένουμε σπίτι» συνάντηση Μητσοτάκη με Τσίπρα - Τι θα συζητήσουν

Κοροναϊός : Η αλά «μένουμε σπίτι» συνάντηση Μητσοτάκη με Τσίπρα – Τι θα συζητήσουν

Κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινάει από σήμερα, Δευτέρα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με κεντρικό θέμα την επιδημία του κοροναϊού και τα μέτρα που λαμβάνει η χώρα

Κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινάει από σήμερα, Δευτέρα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με κεντρικό θέμα την επιδημία του κοροναϊού και τα μέτρα που λαμβάνει η χώρα.

Ο πρωθυπουργός θα συνομιλήσει με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα σήμερα στις 18:00 με βιντεοκλήση, προκειμένου να ενισχυθεί το μήνυμα στους πολίτες ότι «μένουμε σπίτι».

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, το τετ α τετ Μητσοτάκη – Τσίπρα ζήτησε ο επικεφαλής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Καλογήρου ο οποίος συνομίλησε με τον γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Καλόγηρου επικοινώνησε με τον κ. Δημητριάδη προκειμένου να οριστεί συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Τσίπρα, τη Δευτέρα, για ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού, αλλά και κατάθεση προτάσεων συμβολής στην αντιμετώπιση της κρίσης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024