
Οι οδηγίες του υπ. Παιδείας για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Άρχισε από σήμερα η οργάνωση του «ηλεκτρονικού σχολείου» από το υπουργείο Παιδείας
Άρχισε από σήμερα η οργάνωση του «ηλεκτρονικού σχολείου» από το υπουργείο Παιδείας, το οποίο και απέστειλε εγκύκλιο με όλες τις οδηγίες στα σχολεία της Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου όπου έκλεισαν και τα πρώτα σχολεία λόγω των κρουσμάτων του κορωνοιού.
Όπως είναι γνωστό, τα μαθήματα που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες δεν θα έχουν στόχο να καλύψουν την ύλη ή να υποκαταστήσουν την τυπικά μάθηση, αλλά να κρατήσουν ζωντανή την επαφή των μαθητών με τo σχολείο τους.
Τις επόμενες ημέρες θα οργανωθούν κατά τον ίδιο τρόπο όλα τα σχολεία της χώρας, ενώ θα χρησιμοποιηθούν και τηλεφωνικές γραμμές για τις περιοχές όπου υπάρχουν σπίτια που δεν έχουν συνδέσεις στο Ίντερνετ.
- Fed: Το υπουργείο Δικαιοσύνης κλείνει την έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Η υπόκλιση στην Κάρλα, είναι το ποδόσφαιρο (που θέλεις να υπάρχει)…
- Σέρρες: Για μπλόκο στον Προμαχώνα ετοιμάζονται αγρότες και κτηνοτρόφοι
- Μαρκοϊσβίλι: «Φοβερή ομάδα ο Ολυμπιακός, έχει εξαιρετικό προπονητή»
- OT Delphi Economic Forum XI – Μαργώνης (Παπαστράτος): Τα 95 χρόνια μετασχηματισμού και το στοίχημα της καινοτομίας
- Βαρδής Βαρδινογιάννης: Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για επένδυση στο gaming



