Μέσω της σελίδας που υπάρχει στο facebook οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ προτρέπουν τους Ελληνες να μείνουν στα σπίτια για να νικήσουν και τον κορονοϊό.
Οι γονείς μιλώντας εξ ονόματος του μικρού Ραφαήλ που έχει αγκαλιάσει όλη η χώρα δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν τους πάντες για την βοήθεια καλώντας τους συμπολίτες να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες, στις οποίες συγκαταλέγεται και το μικρό αγγελούδι και να μείνουν στο σπίτι. Αναλυτικά το μήνυμά του.
«Καλησπέρα σε όλους μου τους φίλους. Ξέρετε ότι θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων που με στείλατε στην Αμερική και κατάφερα να πάρω τη θεραπεία που θα με κάνει δυνατό. Σ’ αυτη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θα ήθελα να σκεφτείτε όλους εμάς που είμαστε ευάλωτοι σε κάθε ιό και μια απλή ίωση μπορεί να μας κάνει πολύ κακό. Ξέρω ότι θα το πράξετε και θα κάνετε το σωστό για ακόμα μια φορά. Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες. Είναι περισσότεροι από όσοι πιστεύουμε. Ας φερθούμε ώριμα και όχι επιπόλαια. Είναι στο χέρι μας να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού. Εξάλλου έχουμε αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Με πολλή αγάπη, ο Παναγιώτης Ραφαήλ σας».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας