Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - Ρωσία : Νέα αύξηση των κρουσμάτων-ακολουθούν κι άλλα μέτρα

Κοροναϊός – Ρωσία : Νέα αύξηση των κρουσμάτων-ακολουθούν κι άλλα μέτρα

Η αύξηση των κρουσμάτων ήταν ουσιαστική

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων κοροναϊού στη Ρωσία αυξήθηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο κατά 11, με αποτέλεσμα να φθάσει συνολικά τα 45, ανακοίνωσε το Κέντρο επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του κοροναϊού.

Μεταξύ των 45 κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί, οι 42 είναι Ρώσοι πολίτες, οι δύο Κινέζοι πολίτες και ένας είναι Ιταλός πολίτης, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Κέντρο επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, επισημαίνοντας ότι τα 11 νέα κρούσματα είναι άτομα που είχαν επισκεφθεί την Ιταλία, την Γαλλία και την Αυστρία.

Από τα 11 νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, τα 5 καταγράφηκαν στην Μόσχα, ένα κρούσμα στην περιφέρεια της Μόσχας, 3 στην Αγία Πετρούπολη, ένα στην περιοχή του Λένινγκραντ και ένα στην περιοχή της Περμ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την επιδημιολογική έρευνα, οι 11 αυτοί πολίτες, είχαν επισκεφθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες την Ιταλία, την Γαλλία και την Αυστρία, ενώ ένας εξ αυτών είχε έρθει σε επαφή με άτομο που είχε νοσήσει νωρίτερα από τον κορονοϊό.

Στην Αγία Πετρούπολη οι αρχές απαγόρευσαν, εξαιτίας του κοροναϊού, την διεξαγωγή διαφόρων εκδηλώσεων μαζικού χαρακτήρα, στις οποίες η συμμετοχή υπερβαίνει τα χίλια άτομα, ενώ αναβάλλονται διάφορες διεθνείς εκδηλώσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα, μεταξύ των οποίων συνέδρια και φόρουμ, η διεξαγωγή των οποίων μετατίθεται για το φθινόπωρο.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024