Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ : Αναστολή της λειτουργίας των κατά τόπους γραφείων των ΝΟΔΕ, λόγω κοροναϊού

ΝΔ : Αναστολή της λειτουργίας των κατά τόπους γραφείων των ΝΟΔΕ, λόγω κοροναϊού

Την αναστολή της λειτουργίας των κατά τόπους γραφείων των ΝΟΔΕ ανακοίνωσε η ΝΔ. Αναβολή των κομματικών μαζικών δραστηριοτήτων τους και εκδηλώσεων έχουν ήδη ανακοινώσει από τις προηγούμενες μέρες και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Την αναστολή της λειτουργίας των κατά τόπους γραφείων των ΝΟΔΕ ανακοίνωσε η ΝΔ.

«Στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την προληπτική αντιμετώπιση και τον περιορισμό του COVID-19, η Νέα Δημοκρατία αναστέλλει από σήμερα μέχρι νεοτέρας τη λειτουργία όλων των γραφείων των Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών και των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ανά την Ελλάδα. Ενώ παράλληλα εισάγει πρόγραμμα τηλεργασίας για τα κεντρικά γραφεία του κόμματος».

«Μένουμε σπίτι και ψύχραιμοι. Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, ακολουθώντας τις οδηγίες της πολιτείας. Μεταδίδουμε το μήνυμα και όχι τον ιό» τονίζει χαρακτηριστικά η ΝΔ.

«Μένουνε σπίτι» τα κόμματα

Υπενθυμίζεται ότι σε αναβολή των κομματικών τους μαζικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων έχουν ήδη ανακοινώσει από τις προηγούμενες μέρες και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Μάλιστα το τρίτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αντί για τις 14-17 Μαΐου όπως ήταν προγραμματισμένο, πρακτικά έχει ακυρωθεί και αναμένεται να διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα το φθινόπωρο.

Άλλωστε έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας στην Κουμουνδούρου κάθε άλλη προσυνεδριακή διαδικασία, ενώ και το συνέδριο της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ματαιώθηκε, λόγω Κοροναϊού.

Το ΚΙΝΑΛ τις προηγούμενες μέρες είχε ματαιώσει τις περιφερειακές προσυνδιασκέψεις που θα πραγματοποιούνταν από τις 3 έως τις 11 Μαρτίου ενώ στο ίδιο πλαίσιο είχε ανακοινωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί και η πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ που είχε οριστεί για τις 14-15 Μαϊού.

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προφύλαξης της δημόσιας υγείας, λόγω κοροναϊού, επίσης το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουν ήδη ανακοινώσει την αναβολή όλων των εκδηλώσεών τους μέχρι το Πάσχα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024