Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Τέσσερις από τις πέντε μεγάλες λίγκες θα ζητήσουν αναβολή του EURO 2020

Κοροναϊός : Τέσσερις από τις πέντε μεγάλες λίγκες θα ζητήσουν αναβολή του EURO 2020

Όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία θα ζητήσουν επίσημα από την UEFA την αναβολή είτε μερικών εβδομάδων, είτε για έναν ολόκληρο χρόνο του EURO 2020, αφού ο κορωνοϊός... θερίζει.

Η Seria A αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας, η La Liga είναι έτοιμη να κάνει το ίδιο, η Premier League ξεκινάει να παίρνει σκληρά μέτρα, το ίδιο και η Bundesliga, στη Γαλλία επιτρέπονται μέχρι 1000 θεατές σε κάθε ματς. Όλη η Ευρώπη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό και το ποδόσφαιρο, πια, μπαίνει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

Όπως είναι λογικό, με την έξαρση του ιού, όλα θα πάνε… πίσω, λόγω αναβολών και με δεδομένο πως το καλοκαίρι υπάρχει το EURO, τίθεται εν αμφιβόλω κατά πόσο θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες αυτού. Αφού στις 12 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η σέντρα.

Ήδη υπάρχουν σκέψεις σε όλες τις μεγάλες λίγκες να ζητήσουν επίσημα πλέον την αναβολή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για έναν χρόνο.

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA αναφέρει ότι οι εκπρόσωποι των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων θα τηλεδιασκεφθούν με τον Γενικό Γραμματέας της UEFA, Τζιόρτζιο Μαρκέτι.

Όλοι, πλην της Premier League, πρόκειται να ζητήσουν αναβολή στην έναρξη του Euro μερικές εβδομάδες ή ακόμη και για έναν ολόκληρο χρόνο. Όσον αφορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα, αυτό της Αγγλίας, βάσει πάντα του ιταλικού ρεπορτάζ, θα είναι το μοναδικό που δεν θα ζητήσει αυτή τη στιγμή την αναβολή, μη έχοντας πάρει ακόμα καμία απόφαση και για τα πρωταθλήματα του Νησιού, παρά το γεγονός πως βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη λήψη έκτακτων μέτρων κι εκεί…

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024