Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης : Χωρίς συνέντευξη τύπου το ματς με τον ΟΦΗ

Άρης : Χωρίς συνέντευξη τύπου το ματς με τον ΟΦΗ

Οι κιτρινόμαυροι ενημέρωσαν οτι δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ενώ θα παραμείνει κλειστός και ο χώρος της μεικτής ζώνης.

Υπο ειδικές συνθήκες θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ενώ εξαιτίας των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κοροναϊού, δεν θα γίνει συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ενώ και ο χώρος της μεικτής ζώνης θα μείνει κλειστός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μετά τις σχετικές ανακοινώσεις των αρμοδίων φορέων και εναρμονισμένο στις υποδείξεις της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Super League, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, ενημερώνει τα εξής:

Στο παιχνίδι του Σαββάτου ΑΡΗΣ-Ο.Φ.Η., λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, θα εκδοθούν ονομαστικές διαπιστεύσεις σε περιορισμένο αριθμό και με αυστηρά κριτήρια (ΕΝΑΣ δημοσιογράφος και ΕΝΑΣ τεχνικός ραδιοφώνου από κάθε ΜΜΕ).

Οι κάρτες των Ενώσεων (Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. & Π.Σ.Α.Τ.), καθώς και οι μόνιμες διαπιστεύσεις, που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δεν θα ΙΣΧΥΣΟΥΝ για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το ίδιο ισχύει και για τους φωτογράφους, όπου τα πρακτορεία έχουν δικαίωμα να διαπιστεύσουν ονομαστικά έως ΔΥΟ φωτογράφους.

Τα σχετικά αιτήματα για την έκδοση των ονομαστικών διαπιστεύσεων θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι αύριο, Παρασκευή (13/03), στις 18:00, ηλεκτρονικά στο press@arisfc.com.gr (μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας δεν θα γίνονται δεκτά άλλα αιτήματα).

Η λίστα με τα ονόματα και οι κάρτες των διαπιστεύσεων θα βρίσκονται στην είσοδο του γηπέδου και θα παραλαμβάνονται με την προσκόμιση του αντίστοιχου αποδεικτικού στοιχείου ταυτοπροσωπίας.

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας (και παρεξηγήσεων…) δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η είσοδος στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Κλεάνθης Βικελίδης πέραν αυτών που έχουν ονομαστική διαπίστευση.

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει επίσης ότι μετά τη λήξη του αγώνα δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, ενώ δεν θα γίνουν δηλώσεις στη μεικτή ζώνη (θα παραμείνει κλειστή)».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024