Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αργύρης Πανταζάρας : Γιατί δε δέχτηκε την πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες»

Αργύρης Πανταζάρας : Γιατί δε δέχτηκε την πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Αργύρης Πανταζάρας εξήγησε γιατί δεν τον είδαμε στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και τι ήταν αυτό που τον γοήτευσε στο «Κόκκινο Ποτάμι»

Καλεσμένος στην εκπομπή  του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (11/3) ο δημοφιλής ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής.

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους ηθοποιούς, έχει κερδίσει το βραβείο Χορν το 2016 και φέτος τον απολαμβάνουμε στο ρόλο του «Θέμη» στην επιτυχημένη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι».

View this post on Instagram

💍❤️

A post shared by argiris. pantazaras. fp (@argiris.pantazaras.fp) on

View this post on Instagram

Ποποπο ενα βλεμα 😍💍

A post shared by argiris. pantazaras. fp (@argiris.pantazaras.fp) on

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Αργύρης Πανταζάρας εξήγησε γιατί δεν τον είδαμε στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και τι ήταν αυτό που τον γοήτευσε στο «Κόκκινο Ποτάμι».

«Πολλές φορές τις δουλειές τις κλείνουμε σε σχέση με το χρόνο, σε σχέση με κάποιες συμφωνίες. Ανωτέρα βία, δηλαδή, είναι ο χρόνος. Μετά είναι αν τα βρίσκουμε και μετά είναι αν θα το κάνουμε.

Το Κόκκινο Ποτάμι προέκυψε πολύ νωρίτερα και με γοήτευσε τόσο πολύ γιατί ακολουθούμε έναν διαφορετικό ρυθμό. Δεν ακολουθούμε μια πλοκή, αλλά μια αντίστροφη μέτρηση ιστορική.

Αυτό δεν έχει να κάνει με το πώς τα ζυγίζω, έχει να κάνει ότι είναι διαφορετική η δουλειά η μία από την άλλη, αλλά είχαμε ήδη αρχίσει γυρίσματα και είχαμε πάρα πολύ καλές επαφές και σχέσεις με συνεργάτες και συντελεστές από ‘δω. Γι’ αυτό και συνεχίζανε οι συζητήσεις.

Δεν μιλήσαμε για τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, δεν φτάνω σε σημείο ποτέ αν δεν περάσουμε το πρώτο στάδιο», είπε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Αργύρης Πανταζάρας :

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024