Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tαύρος: Οι λόγοι που θα σε χωρίσει

Tαύρος: Οι λόγοι που θα σε χωρίσει

Ο Ταύρος φαίνεται ευαίσθητος αλλά δε σημαίνει ότι είναι άτομο που θα λέει πάντα «ναι» σε όλα

Μην περιμένεις να σου δώσει παραπάνω ευκαιρίες αν εσύ δε μπεις στη διαδικασία να τον ακούσεις ή να είσαι ανειλικρινής απέναντί του.

  •  Αν σου έχει δώσει αρκετές ευκαιρίες για να διορθώσεις κάποια… θεματάκια που τον ενοχλούσαν και εσύ απλά αδιαφόρησες, να ξέρεις ότι ο Ταύρος τη στιγμή που δεν το περιμένεις θα σου πει το τελευταίο αντίο!
  • Σε τσάκωσε σε ψέμα; Τον κορόιδεψες, τον απάτησες ή του κράτησες κάποιο μεγάλο μυστικό, το οποίο το ανακάλυψε και βγήκε έξω από τα ρούχα του; Ο Ταύρος όταν χάσει την εμπιστοσύνη του, οδεύει προς τον χωρισμό!
  •  Ο Ταύρος που δεν έχει χορτάσει από ερωτικές εμπειρίες και δεν είναι ακόμα έτοιμος να δοθεί ολοκληρωτικά σε έναν δεσμό, θα χωρίσει γιατί δεν θέλει ούτε να πληγώσει, αλλά ούτε και να πληγωθεί!
  • Αν τα οικονομικά του δεν πηγαίνουν καλά ή έχει ξεμείνει από δουλειά, τότε τα βλέπει όλα «μαύρα» και αισθάνεται ότι δεν μπορεί να δώσει όσα θα ‘θελε στη σχέση του και έτσι εγκαταλείπει την προσπάθεια! Έτσι λοιπόν, ο Ταύρος θα χωρίσει αν οι βάσεις της ζωής του δεν είναι σταθερές.
  • Θα χωρίσει από μία σχέση όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχουν προοπτικές για μέλλον! Αν λοιπόν δεν βρίσκεστε στο κατάλληλο “timing” ή δεν πληροίς τις προδιαγραφές που ο ίδιος θα ήθελε, τότε ο χωρισμός είναι μονόδρομος!

Sports in

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωσή της ζητάει να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών στο χθεσινό παιχνίδι με την Έβερτον.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024