Ο Γουόκερ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Βαγγέλη Μαρινάκη!
Περαστικά στον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ευχήθηκε ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ, μέσω των social media.
O άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ έσπευσε να ευχηθεί περαστικά στον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, που προσβλήθηκε από τον κοροναϊό πριν μερικές ημέρες.
Ο διεθνής Άγγλος μπακ τόνισε πως ως παίκτης θέλεις πάντα να παίζει μπάλα και να μην αναβάλλονται παιχνίδια, αλλά η υγεία και η ασφάλεια όλων των ανθρώπων είναι πάνω απ’ όλα.
Ο Γουόκερ ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω των social media:
«Ως παίκτης πάντα θέλεις τα ματς να διεξάγονται, αλλά σε αυτή την περίπτωση η υγεία και η ασφάλεια των φιλάθλων προηγείται γιατί χωρίς εσάς δεν θα είχαμε το όμορφο παιχνίδι! Εύχομαι στον κ. Μαρινάκη καλή ανάρρωση».
Δείτε την ανάρτηση:
- Η Αμάντα Σέιφριντ δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη επειδή αποκάλεσε τον Τσάρλι Κερκ «μισαλλόδοξο»
- Νίκος Ανδρουλάκης: Κάλεσμα στις δυνάμεις της δημοκρατικής αντιπολίτευσης για γενναία αναθεώρηση του άρθρου 86
- LIVE: Mίντιλαντ – Γκενκ
- Δημοσίευση διαθηκών σε μηδέν χρόνο – Δείτε τον τρόπο
- LIVE: Ουτρέχτη – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Δίκη για τις υποκλοπές: Ήταν κουμπάρες, υπηρετούσαν στην ΕΥΠ και… δεν μιλούσαν για το Predator – Η κατάθεση Ζάρα για τη Γεωργακοπούλου


