Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και συναντήθηκε με τους Μίχαελ Ένινγκ και Άγγελο Χαριστέα.
Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος μίλησαν και στους παίκτες, ζητώντας τους να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν μέτρα ενάντια στη μετάδοση του κορωνοϊού.
Ακόμα αναφέρθηκαν και στις δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και γήπεδο, τονίζοντας ότι άπαντες θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι.
«Η απουσία του κόσμου από το «Κλεάνθης Βικελίδης» αποτελεί πλήγμα από πολλές απόψεις. Θα πρέπει να δώσετε όλοι το κάτι παραπάνω για να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Θόδωρος Καρυπίδης, που διαβεβαίωσε τους ποδοσφαιριστές ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν τακτοποιηθεί όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες.
Ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει την ανατροπή του αιώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, με επιμέρους 31-12, ωστόσο οι πράσινοι επικράτησαν με 74-69 στο Παλατάκι για την 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Το Μαρόκο «φλερτάρει» τον Ινιέστα για ρόλο-κλειδί στο φιλόδοξο ποδοσφαιρικό του σχέδιο - Ο Καταλανός τεχνικός βρίσκεται στο Ραμπάτ ως προσκεκλημένος της ομοσπονδίας
Ξεκάθαρη εικόνα διαμορφώθηκε στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2, καθώς η Καλαμάτα εκμεταλεύθηκε την γκέλα του Πανιωνίου με την Ελλάδα Σύρου