Στο ζήτημα του κοροναϊού αναφέρθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, εκτοξεύοντας νέες αθλιότητες κατά της Εκκλησίας και… των πλουσίων.

«Το περιμέναμε από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες με βάση την ακροδεξιά λογική ορισμένων αλλά τελικά μας ήρθε από τους πλούσιους και τους χριστιανούς» είπε κατά τη διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου.

Επίσης, μίλησε για το ζήτημα που έχει προκύψει με την απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τη Θεία Κοινωνία καθώς και στις δηλώσεις της λοιμωξιολόγου, Ελένης Γιαμαρέλλου.

«Για την δε Εκκλησία, τέτοιον σκοταδισμό από απόφαση της Ιεράς Συνόδου δεν έχω ξαναδεί… Όταν άλλες ορθόδοξες εκκλησίες στο εξωτερικό και άλλα δόγματα ανταποκρίνονται στις αιτιάσεις της επιστήμης και προσαρμόζουν τους τρόπους λατρείας τους… Το ίδιο και με κάποιους επιστήμονες, όπως η κ. Γιαμαρέλλου που για να τάχει καλά με τους παπάδες θολώνει τα νερά της επιστημονικής απάντησης στο θέμα. Το Υπουργείο δια της πολιτικής του ηγεσίας οφείλει να βγει ανοιχτά και δημόσια (και όχι δια αντιπροσώπων) και να πάρει σαφή θέση» είπε χαρακτηριστικά.