
Πρόεδρος ΔΟΕ: Σε θετική κατεύθυνση τα μέτρα για τα σχολεία
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δάσκαλοι και για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για τα παιδιά, καθώς επίσης και αν είναι σε θέση οι γονείς να κρατήσουν τα παιδιά στα σπίτια, μίλησε στο MEGA ο πρόεδρος της ΔΟΕ Αθανάσιος Κικινής.
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δάσκαλοι και για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για τα παιδιά, καθώς επίσης και αν είναι σε θέση οι γονείς να κρατήσουν τα παιδιά στα σπίτια, μίλησε στο MEGA ο πρόεδρος της ΔΟΕ Αθανάσιος Κικινής.
«Σε θετική κατεύθυνση βρίσκεται το μέτρο, αρκεί να μένουν στο σπίτι οι μαθητές», δήλωσε ο κ. Κικινής και αναγνώρισε πως το βάρος αυτό αναλαμβάνει η ελληνική οικογένεια. Ως εκ τούτου χρειάζονται μέτρα ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις συνθήκες.
Για τις αρνητικές συμπεριφορές που έχουν σημειωθεί σε σχολικές μονάδες κατά εκπαιδευτικών που προέρχονται από την Αχαΐα, ο κ. Κικινής υποστήριξε πως πρόκειται για δικαιολογημένοι ανησυχία, αφού δεν ήταν γνωστή στους συναδέλφους η κατάσταση της υγείας των εν λόγω δασκάλων και καθηγητών.
«Η πολιτεία πρέπει να κλείσει τα σχολεία για να σταματήσουν τα φαινόμενα των μετακινήσεων», δήλωσε σχετικά.
Πάντως, σύμφωνα με προφορικές εντολές από τις περιφερειακές διευθύνσεις, τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν ώστε να ενημερωθούν οι γονείς που δεν έχουν ήδη ενημερωθεί.
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα στο Μπρούκλιν – Νεκρή 41χρονη τρανς από τον εραστή της
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
- Γιατί κρατάμε τα κινητά τηλέφωνα στα συρτάρια – Πάνω από 5,3 δισ. αχρησιμοποίητες συσκευές smartphones


