
Κοροναϊός: Ύποπτο κρούσμα στη Μόρια
Ο ασθενής τέθηκε σε καραντίνα, τόσο αυτός όσο και άτομα του περιβάλλοντός του που εκτιμάται ότι ήλθαν σε επαφή μαζί του.
Πυρετό και συμπτώματα κρυολογήματος παρουσίασε πρόσφυγας ο οποίος διέμενε στον καταυλισμό της Μόριας στη Λέσβο.
Ο ασθενής τέθηκε σε καραντίνα, τόσο αυτός όσο και άτομα του περιβάλλοντός του που εκτιμάται ότι ήλθαν σε επαφή μαζί του.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ληφθεί δείγματα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για κρούσμα κοροναϊού, ενώ προληπτικός έλεγχος με τη λήψη δειγμάτων διενεργείται και σε άλλα άτομα στον καταυλισμό.
Τα αποτελέσματα πρόκειται να ανακοινωθούν αύριο Πέμπτη, από το νοσοκομείο της Μυτιλήνης.
Υπενθυμίζεται ότι θετική βρέθηκε σε κοροναϊό, κάτοικος του Πλωμαρίου Λέσβου, η οποία είχε επισκεφτεί τους Αγίους Τόπους.
Η εταιρεία στην οποία εργάζεται, ένα κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση, στην οποία ενημέρωνε τους καταναλωτές, πως λόγω του κρούσματος θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 13 Μαρτίου.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η κατάστασή της είναι σταθερή και πλήρως ελεγχόμενη.
Δύο ύποπτα κρούσματα από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης
Σύμφωνα με το stonisi.gr σήμερα από δυο ακόμα άτομα με συμπτώματα κοροναϊού λήφθηκαν δείγματα και κρατήθηκαν στο νοσοκομείο στην απομόνωση.
Επίσης ιδιαίτερα προβληματίζει η ύπαρξη δυο υπόπτων κρουσμάτων, ενός Αλβανικής και ενός Σομαλικής καταγωγής από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.
Προβληματίζει ακόμα η συνύπαρξη των δυο με άλλους κρατουμένους, συνολικά 30 οι οποίοι αν και χωρίς συμπτώματα συνεστήθη να παραμείνουν σε απομόνωση στα κρατητήρια.
Τα δείγματα των τελευταίων τεσσάρων στάλθηκαν στην Αθήνα για έλεγχο.
- Φίμπι Γκέιτς: H κόρη του Μπιλ Γκέιτς είναι το χρυσό κορίτσι της Σίλικον Βάλεϊ – 35 εκατ. για το Phia
- Ο Πίρλο δίνει προβάδισμα στην Παρί απέναντι στην Άρσεναλ: «60-40 υπέρ των Παριζιάνων»
- Λονδίνο: Σύλληψη Έλληνα υπηκόου με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ιράν
- Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Την ενοχή 4 προσώπων για το εγκλωβισμό των οχημάτων στην Αττική Οδό ζητά ο εισαγγελέας
- Νετανιάχου: Οι IDF διέσχισαν τον ποταμό Λιτάνι – Επιχειρούμε στη Βηρυτό και στην Μπεκάα
- Τι αλλάζει με την τροποποίηση της ΚΥΑ για το επίδομα θέρμανσης


