
Μαυροειδάκος: Όσοι καπηλεύονται την προσπάθεια στον Έβρο πρέπει να απομονωθούν
Όπως πρόσθεσε, υπάρχουν εθνοφύλακες που εκπαιδεύονται από τον ελληνικό στρατό και παίρνουν οδηγίες από αξιωματικούς. Άρα εκεί δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. «Αν κάποιοι καπηλεύονται αυτή την προσπάθεια πρέπει να απομονωθούν» τόνισε
«Οι συνάδελφοί μου καταθέτουν ψυχή, δε ζητάνε αντικατάσταση, θέλουν να είναι εκεί να προστατεύσουν τα σύνορά μας» ανέφερε ο ειδικός γραμματέας σωματείου ειδικών φρουρών, Μαυροειδάκος Στράτος, αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Έβρο.
«Υπάρχει αυτό το πατριωτικό ένστικτο, αλλά πολλές φορές πρέπει να το προσέξουμε μην παρεξηγηθούμε» δήλωσε.
Όπως πρόσθεσε, υπάρχουν εθνοφύλακες που εκπαιδεύονται από τον ελληνικό στρατό και παίρνουν οδηγίες από αξιωματικούς. Άρα εκεί δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. «Αν κάποιοι καπηλεύονται αυτή την προσπάθεια πρέπει να απομονωθούν» τόνισε.
Όπως ανέφερε ο ίδιος, άτομα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ζητάνε να πάνε στον Έβρο να βοηθήσουν. «Είμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε τέτοιους συναδέλφους. Να ξέρει ο κόσμος ότι θα είμαστε δίπλα του» υπογράμμισε.
- Πυρκαγιές: Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια σε Έβρο και Γρεβενά
- Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε μεταπτυχιακό από την Εθνική Ακαδημία Αθλητισμού της Βουλγαρίας
- Ο χρόνος των εκλογών ως «όπλο»: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν στην πρόωρη κάλπη ή στο τέλος της 4ετίας
- Μητσοτάκης σε Χριστοδουλίδη: Η Ελλάδα πάντα στέκεται στο πλευρό της Κύπρου
- Αγορά εργασίας: Οι εργοδότες παραπονιούνται για έλλειψη ταλέντων, είναι πραγματικά έτσι; Το λάθος με την AI
- LIVE: Ιταλία – Ελλάδα

