Η πιο δυνατή εικόνα της Κυριακής ήταν το φιλί του Κάρλος Τέβες στον Ντιέγκο Μαραντόνα, πριν τη σέντρα στο Μπόκα Τζούνιορς – Χιμνάσια Λα Πλάτα. Αρκετοί απόρησαν με την κίνηση του Καρλίτος, όμως εκείνος είχε τους λόγους του.
«Ήξερα ότι έπρεπε να φιλήσω τον Ντιέγκο. Αυτό μου έφερε την τύχη. Μερικές φορές, πρέπει να ψάξεις την τύχη σου» εξήγησε ο «Απάτσι» μετά τη λήξη του ματς.
Εκ των υστέρων, ο Τέβες δικαιώθηκε αφού σκόραρε με ένα εκπληκτικό και έδωσε τον τίτλο του πρωταθλητή στη Μπόκα Τζούνιορς, με έναν βαθμό περισσότερο από τη Ρίβερ Πλέιτ.
Όσο για τον Μαραντόνα, παρότι προπονούσε τη Χιμνάσια ίσως ενδόμυχα να χάρηκε για τη στέψη της αγαπημένης του ομάδας ως πρωταθλήτριας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.